2021-01-26 13:38:16• hírek • Szatmár.ro

Bízza autóját ügyes szakemberekre, szervizeltessen a Helbertnél!

A koronavírus-járvány, a home-office vagy éppen az online iskola sokak autóját is parkolópályára állította, a mindennapi igénybevétel helyett sokan csak alkalmanként ültek volán mögé az elmúlt hónapokban. Viszont úgy néz ki, február 8-ától újra suliba kell vinni a gyerekeket, illetve lassan itt a tavasz, ideje az autót átnézetni, felkészíteni a gyakori igénybevételre.

Ha még nem tudja melyik szervizben nézesse át kocsiját, nekünk van egy tippünk: a Helbert Kft-nél. A lassan három évtizedes tapasztalattal rendelkező autószervíz munkatársai a vulkanizáláson kívül bármilyen autójavítási és karbantartási munkát elvégeznek, a mechanikától, a bádogos munkán át egészen az autófestésig, méghozzá magas minőségben.


Lieb Zoltán, a vállalat igazgatója ajánlja minden autós figyelmébe, hogy a tavasz közeledtével nézesse meg kocsiját. Saját maga és családja biztonsága érdekében kérje meg a szerviz munkatársait, készítsék fel járművét az idei szezonra.

Ha úgy érzi, valami nem stimmel, vagy csak kigyúlt egy égő a műszerfalon, ami eddig nem világított, kérjen számítógépes diagnosztikát. Félre húz a kormány? Jegyeztessen elő elektronikus futószögállításra. Nehezen indul a kocsi a hideg reggeleken? Baj lehet az akkuval. A Helbertnél azt is lemérik önnek. De legyen szó a fékek állaptáról, a felfüggesztésről, egy egyszerű olajcseréről, bármilyen kotyogásról, vagy kopácsoló hangról, jöjjön el, és kérje a Helbert szerelőinek segítségét.

Ha megtörtént a baj, és balesetet szenvedett autója, hozza el állapotfelmérésre a Helbert szakszervízébe, hiszen a cég számos biztosítóval is együttműködik, így a kár felmérése után a tulajdonképpeni munkát is lehető legrövidebb időn belül elvégzik a szerviz legügyesebb szakemberei. Szerelés, bádogosmunka, tökéletes festés, és az autója újra a régi.



De ha csak a kötelező műszaki vizsgára készül, és szeretné, ha majd mindent rendben találnának, akkor is a Helbert a legjobb megoldás. Kérjen általános műszaki szemrevételezést, hogy autója könnyedén vegye az akadályt.

A vállalat hétfőtől péntekig, 8-tól 17 óráig várja ügyfeleit, az Aurel Vlaicu utca 151 szám alatt, az udvarban. Időpontot kérni pedig a 0743 088143-as telefonszámon lehet. Hívja a Helbertet bizalommal!





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: